6 januari 2018
18:45

Rinns AIK (Grupp2)

Referat: Nordvärmlands FF (Grupp1) - Rinns AIK (Grupp2) 3-0

Ännu en gång stötter vi på Nvff i kvartsfinalen i Schaktmiljö cupen.. Vi började piggt och Arvid hade första avslut redan efter 15 sekunder. När klockan stod på 16:16 hade vi precis fått se Eriks skott räddas av målvakten. Sedan hade Nvff en bra period under 3-4 minuter där Dan gör två riktigt bra räddningar. Hedström kom fri men dröjde lite för länge med avslutet och fick en motståndare i ryggen som bröt.

Med 8 minuter kvar så fick vi se Nvff göra 1-0 efter att vi tappat markeringen i början av anfallet och konsekvensen som följde var den att vi låg ett steg efter resten av den dnabba anfallet och Dan fick kapitulera till slut.

Alexander tvingade målvakten till en bra räddning med ca 6 minuter kvar. Marcus J följde med i ett anfall och avslutet gick utanför. Med 2:40 kvar dödar Nvff matchen med sitt 2-0 mål, som kom på en retur efter en frispark. Vi hängde med huvudet för första gången under dagen och bara 17 sekunder efter 2-0 målet bjuder vi dom på 3-0 målet.